Samsunsporlu taraftarlar şampiyonluğu futbolcularla eğlenerek kutladı

Tam 11 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Samsunspor'da futbolcular, teknik heyet, yönetim ve Cumhuriyet Meydanını dolduran on binlerce taraftar, şampiyonluk kutlamasında doyasıya eğlendi. Havai fişeklerin atıldığı, meşalelerin yakıldığı gecede şampiyonluk şarkıları söylendi.

SPOR - 23-04-2023 23:23

Samsunsporlu taraftarlar şampiyonluğu futbolcularla eğlenerek kutladı

Samsunspor'un üstü açık otobüs ile yapılan ve 3 saat süren şampiyonluk turundan sonra futbolcular ve teknik heyet Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran on binlerce taraftarın huzuruna çıktı.

Platforma taraftarların tezahuratıyla DJ müzik eşliğinde dans ederek çıkan futbolcular kutlamaların coşkusunu arttırdı. Eğlencenin ilerleyen dakikalarında taraftarlara seslenen Samsunspor kaptanı Osman Çelik, "Şampiyon en çok Atatürk'lü armaya yakıştı. Şimdi sevinme sırası sizde" derken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da, "7 ay önce bu kupayı buraya getireceğime dair söz vermiştim. Bu sözü tuttuk. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Atatürklü armayla bu başarı sizlerle birlikte geldi.  Bu daha başlangıç. Önümüzdeki sezon daha iyileri gelecek" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da konuşmasında ait oldukları lige geri döndüklerini anlattı ve "Süper Lig'in daimi ve kalıcı yuvamız olmasını diliyorum.  Size  söz veriyorum;  sizlerle birlikte bu takımı, Atatürk'lü armayı Avrupa'ya tanıtacağız. Bu film daha yeni başladı. Hep birlikte Süper Lig'de destan yazacağız" dedi.

Ardından çeşitli müzik eşliğinde podyumda oyunlar oynayan futbolcular ve teknik ekip fotoğraflar çektirdi. Hava fişeklerin atıldığı, meşalelerin yakıldığı, konfetilerin fırlatıldığı şampiyonluk kutlamasında eğlenceler müzik eşliğinde devam etti.

7 MAYIS'TA BÜYÜK ŞÖLEN VAR
Bu arada Samsunspor'un şampiyonluk şöleni sanatçıların da katılımıyla 7 Mayıs Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda yapılacağı belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR