Samsun'u uyuşturucu deposu haline getirdiler: Bu kez 1298 adet hap ele geçirildi

Samsun'da narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında hem sokak satıcılarına hem de gelen ihbar ve istihbarat bilgilerinin değerlendirilmesiyle yapılan uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Zehir tacirlerinin adeta depo haline getirdiği kentte son olarak Atakum'da bin 298 adet uyuşturucu özelliği olan haplar ele geçirildi.

ASAYİŞ - 26-02-2024 12:37

Samsun'u uyuşturucu deposu haline getirdiler: Bu kez 1298 adet hap ele geçirildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, tespit edilen adreslere uyuşturucu operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bir işyerine düzenlenen operasyonda uyuşturucu özelliği olan  bin 298 adet sentetik ecza hap, 1 ruhsatsız tabanca, 9 mermi ile birlikte 2 kişi gözaltına alındı.

ENDİŞE YARATIYOR
Zehir tacirlerinin adeta uyuşturucu deposu haline getirdiği Samsun'da son 10 günde binlerce sentetik hap ele geçirildi. Bunun yanında çok sayıda uyuşturucu satıcısı yakalandı. Ancak Narkotik polislerinin bu yöndeki operasyonları aralıksız sürerken, gelen ihbar ve istihbarat çalışmaları sonucunda adreslere baskınlar yapılmasına rağmen kentte uyuşturucu kullanımı ve satışının artmasının engellenememesi endişe yaratıyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun'da  ayrı olayda 2 genç hayatını kaybetti

Samsun'da ayrı olayda 2 genç hayatını kaybetti

08-05-2024 - ASAYİŞ

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

06-05-2024 - ASAYİŞ