Uğur Etli: 14 Mayıs'ta demokrasi bayramımızı kutlayacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Uğur Etli, ''14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğimiz demokrasi bayramımızı kutlayacağız'' dedi.

SİYASET - 07-05-2023 13:04

Uğur Etli: 14 Mayıs'ta demokrasi bayramımızı kutlayacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Uğur Etli, teşkilat mensupları ile birlikte İlkadım ilçesinde seçim çalışması yaptı. Pazar yeri ve esnaf ziyareti yapan Uğur Etli, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

MİLLETİMİZ SANDIĞA GÖMECEK

Seçim çalışmalarında vatandaşlara Türkiye Yüz Yılı hedeflerini ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Uğur Etli, ''Her seçim önemlidir ama karşımızdaki altılı, yedili, sekizli koalisyon, masanın üstündekiler ve altındakiler, hepsine baktığınızda bu seçimin ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. Milletimiz Cumhur İttifakımıza, AK Partimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdikleri zaman karşımızdaki bu 7'linin hepsini hem sandığa gömecek'' dedi.

DEMOKRASİ BAYRAMINI KUTLAYACAĞIZ

Muhalefetin tek bir araya gelme sebebinin Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı olduğunu ifade eden Uğur Etli, ''14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğimiz demokrasi bayramımızı kutlayacağız. PKK'sı, FETÖ'sü, onun destekçileri, Avrupa faşistleri çıkmış 'Recep Tayyip Erdoğan'a karşıyım' diyor. Milletimiz 'Recep Tayyip Erdoğan' diyor. Bütün dünyada şanlı bayrağımıza, mukaddes kitabımıza düşmanlık edenler 14 Mayıs'ta cevabını sandıklar açılınca alacak." dedi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET