Yabancı sınırlamasında oy birliği çıkmadı

Türkiye Futbol Federasyonu, kulüpler ile önemli konuları görüşmek için bir araya geldi. Toplantıda çoğunluk gelecek sezon sınırsız yabancıdan yana görüş bildirirken bazı kulüpler ise farklı formül aktardı. TFF'nin kararını önümüzde ay açıklaması bekleniyor.

SPOR - 13-04-2023 12:28

Yabancı sınırlamasında oy birliği çıkmadı

Türkiye Futbol Federasyonu, yabancı kuralıyla ilgili sunum yaparken toplantıya katılan teknik direktörler ve kulüp yöneticileri fikirlerini de paylaştı.

Sabah'ın haberine göre, Yapılan toplantıda ana tema yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralıydı. Ayrıca Rezerv Lig ve B takımlarındaki oyuncuların daha fazla süre alabilmesi için nasıl bir yol haritası izleneceği de masaya yatırıldı.

ÇOĞUNLUK SINIRSIZ YABANCI İSTİYOR

Bazı kulüpler yabancı sınırlaması için "Toplamda 14 sahada ise sınırsız yabancı olsun" fikrini savunurken, bazı takımlar ise 8+3 formülünün gelecek sezon da devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıya katılan kulüplerin çoğunun gelecek sezon sınırsız yabancıdan yana görüş bildirdiği aktarıldı. Federasyonun kararını mayıs ayının başında açıklayacağını kulüplere iletti.

Kulüpler Birliği tesmcilcilerinden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak toplantıya katılmadı.(ntv)

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR