Yusuf Ziya Yılmaz: Üreterek kalkınacağız

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Devletimiz, yerel yönetimlerimiz ve iş insanlarımız el ele verince kalkınmanın önünde hiçbir engel kalmıyor. Türkiye bunu başardı" dedi.

SİYASET - 07-05-2023 00:33

Yusuf Ziya Yılmaz: Üreterek kalkınacağız

Samsun'un İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi,  Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde destek istedi. Mahallelerde kıraathane sohbetleri ve esnaf ile vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Yılmaz,  inşaat fuarını ziyaret etti, yapımı devam eden Çarşamba OSB'de incelemelerde bulundu.

21 YIL 5 YILIN TEMİNATIDIR 
AK Parti'nin 21 yılda yaptıklarının 5 yılın teminatı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Önemli bir dönüm noktasındayız. İstikrar ve güven ortamı, hizmet seferberliği ülkemizi büyük bir kalkınma ve gelişim sürecine getirdi.  14 Mayıs'ta Allah'ın izniyle halkımızın ferasetiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK kadrolara destekle Türkiye çağ atlamaya devam edecektir.  Halkımız tüm kirli hesapların, oyunların farkında." diye konuştu.

HERKES TÜRKİYE'DEKİ SEÇİMLERE KİLİTLENDİ 
Türkiye'yi her alanda önemli bir sürecin beklediğinin altını çizen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Bazı devletlerin işleri, güçleri yok Türkiye'deki seçimlere kilitlendi. Şuan tüm odak noktaları Türkiye'deki seçimler. Neden? Nedeni belli ülkemizde atılan tüm hamleler, tam bağımsızlık, milli ve yerli anlayış, bölgede güç sahibi olmaya başlamamız herkesi rahatsız ediyor. Onlar rahatsız olsun milletimizin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz.  Elbette halkımızın şikayet ettiği konular vardır. Bunları çözecekte yine AK Parti'dir, Cumhur ittifakıdır."

SAMSUN ÖRNEK OLDU 
"Üretimin önündeki tüm engeller kaldırıldı" diyen Yılmaz, "Devletimiz, yerel yönetimlerimiz ve iş insanlarımız el ele verince kalkınmanın önünde hiçbir engel kalmıyor. Türkiye bunu başardı, Samsun başardı. Bakın Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Samsun'da artıyor, yeni ticaret alanları oluşturuluyor. Hükümetimiz ortak akılla bu hamleleri her bir şehrimizde gerçekleştiriliyor. Çarşamba OSB şuan büyük talep görüyor, iş insanlarımız yatırım yapıyor. Kalkınma durmayacak." şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET