GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-04-2024 13:43   Güncelleme : 05-04-2024 00:33

CHP Lideri Özel: Samsun'u 1. parti yapmadan siyaseti bırakırsam gözüm açık gider

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, samsun ve Gaziantep'in takıntı yaptığı 2 il olduğunu belirterek, "Bu 2 ilde partiyi 1'nci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider" dedi.

CHP Lideri Özel: Samsun'u 1. parti  yapmadan siyaseti bırakırsam gözüm açık gider

Cumhuriyet Halk Partisi Genel  Başkanı Özgür Özel,  31 Mart yerel seçimlerine ilişkin Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programında açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Özgür Özel, Samsun ve Gaziantep'te kaybedilen seçime de değindi. Hedefindeki Samsun ve Gaziantep'in takıntı yaptığı 2 il olduğuna dikkat çeken Özel, "Bu 2 ilde partiyi 1'nci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider" dedi. 

Özel,açıklamasında  Cumhuriyet Halk Partili belediyelere iç denetim mekanizması ve teftiş kurulu kuracaklarını da belirterek, "Belediyelerimizin haberli ve habersiz hatta gizli müşteri, vatandaş gibi gönderen, ne olacağını ölçen, vatandaşla iletişiminden mali denetimine kadar, belediye başkanının kendi lider iletişiminden tutun da randevu bekleyen vatandaşı kimin dinlendiğini, ne kadarının dinlendiğini denetleyeceğiz. Kusuru olanın gözünün yaşına bakmayız. Belediye başkanlarımız mal varlıklarını asarak başlıyorlar bundan sonra devlet denetimi kadar sıkı ama vicdanlı bir denetim yapacağız. Hatası olanı affetmeyiz ama düzeltilecek kusurları mutlaka öğretiriz. İç denetim yapacağız" ifadelerine de yer verdi.