ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 30-04-2024 15:26

Samsun'da sevgilisini tabancayla öldüren zanlı tutuklandı

Samsun'da birlikte yaşadığı sevgilisi Gülcan Güneş'i tabancayla başından vurarak öldüren 39 yaşındaki Ertuğrul Temiz, mahkemece tutuklandı.

Samsun'da sevgilisini tabancayla öldüren zanlı tutuklandı

Samsun'daki kadın cinayeti dün akşam Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. 39 yaşındaki Ertuğrul Temiz, birlikte yaşadığı çocuğunun annesi Gülcan Güneş ile tartıştı.

Tartışma sırasında ise Gülcan Güneş'e tabancayla ateş etti, ardından da çocuğunu alıp olay yerinden  kaçtı. İhbar üzerine daireye gelen polis ekipleri başından vurulan Gülcan Güneş'in öldüğünü tespit etti. Olaydan sonra kaçan ve 3 yaşındaki erkek çocuğunu yakınlarına teslim ettiği belirlenen katil zanlısı ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kadının cenazesi ise otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. 

TUTUKLANDI

Katil zanlısı Ertuğrul Temiz, polise verdiği ilk ifadesinde eşinin kendisini aldatmasından şüphelendiğini ve bu konuda aralarında tartışma çıktığını iddia etti. Zanlı işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Bu arada Ertuğrul Temiz'in ablasına bıraktığı çocuğu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından devlet koruması altına alındı.