GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-11-2023 12:50

Havza OSB Müteşebbis Heyeti Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplandı

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yürütülen çalışmalar, Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen müteşebbis heyeti toplantısında ele alındı.

Havza OSB Müteşebbis Heyeti Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplandı

Samsun Valiliğinde Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında düzenlenen müteşebbis heyeti toplantısında Havza OSB’de yürütülen çalışmalar görüşüldü. Samsun Valisi Orhan Tavlı bölgenin kalkınması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Toplantıda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar tarafından  Vali Tavlı’ya Havza OSB hakkında bilgiler aktarıldı.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar da OSB'de devam eden çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “OSB yatırımlarda hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sene bir çok firma üretime başlayacak” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havzanın kalkınması için gereken her şeyi yaptıklarını belirterek; “Burada kurulan ve kurulacak olan fabrikalar ilçemizin ekonomik kalkınması için çok önemli. Bunun içinde elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde Havza OSB bizler için çok önemli. İnşallah genişleme çalışmalarımız tamamlandığında Karadeniz’in en büyük OSB’si olacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplantı gündem maddeleri görüşülmesi ile sona erdi.