GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 16:08

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: Kazanmak da var kaybetmek de

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, son meclis toplantısında üyelere duygu dolu konuşma yaptı. Demirtaş, seçimlerde İYİ Parti'den tekrar aday olduğunu hatırlatarak, "Sonuç itibariyle kazanmak da var kaybetmek de. Halkımızın iradesine hepimizin saygı duyması gerekiyor" dedi. Ardından meclis üyelerine teşekkür ederek hizmetlerinden dolayı plaket sundu.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: Kazanmak da var kaybetmek de

İlkadım Belediyesi’nin 31 Mart seçimleri öncesindeki mart ayı son meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıyı yöneten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, grup sözcülerin konuşmalarından sonra meclis üyelerine görev süreleri boyunca vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti.

KAZANMAK DA VAR KAYBETMEK DE
Beş yıllık görev süreleri boyunca yaptıklarını anlatan Necattin Demirtaş, "Burada ilçemize ne yapabiliriz diye dertlendik. Dolayısıyla iyi niyetle bir 5 yılı tamamladık. Allah hepinizden razı olsun. Ben 2 dönem belediye başkanlığı yaptım. İkisinde de demokrasinin oturduğu bir meclis oldu. Güzel işlere imza attık. Ataocağı, Refakatçi Evi, Şefkat Evi gibi Türkiye'de ilk olan projeleri gerçekleştirdik. Ben tekrardan adayım. Sonuç itibariyle kazanmak da var kaybetmek de. Halkımızın iradesine hepimizin saygı duyması gerekiyor. Ben bu mecliste bu saygıyı yapmak için özel çaba gösterdim” dedi.  Demirtaş'ın sözleri  veda niteliği taşıdığı yönünde algılandı.

İTTİFAK OLMAYINCA SEÇİMİ KAZANMAK  TEHLİKEYE GİRDİ
2019 seçimlerinde CHP ve İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın ortak adayı olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan, 31 Mart seçimlerinde ise ittifakın bozulmasıyla oy oranı bakımından kazanması tehlikeye düşen İYİ Parti'li Necattin Demirtaş, toplantı sonunda meclis üyelerine hizmetleri için teşekkür ederek plaket  verdi.