SPOR
Giriş Tarihi : 14-03-2024 16:59

Markus Gisdol: İlk kez 24 oyuncuyla antrenman yaptık

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, takımın sergilediği performanstan dolayı mutlu olduğunu, uzun aradan sonra ilk kez 24 oyuncusuyla antrenman yaptıklarını söyledi. Gisdol, Hatayspor ile oynayacakları maça da ideal kadroyla çıkacaklarını belirtti.

Markus Gisdol: İlk kez 24 oyuncuyla antrenman yaptık

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol,  Nu7rsi Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımın lgde gösterdiği performansından dolayı mutlu oplduğunu belirterek, " Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor,  gerek iç sahada gerekse deplasmanlarda oynamış olduğumuz oyunun ve performansın iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle bir ayrım yok ve bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Sadece deplasmanlarda istediğimiz sonuçları gol atamadığımız için alamadık" dedi.

Takımının ligdeki pozisyonu ve puanlar hakkında çok soru aldığını da dile getiren Gisdol, "Benim için önemli olan takımımın pozisyonu ve içinde bulunmuş olduğu durum. Dün ilk defa uzun bir aradan sonra 24 oyuncuyla antrenman yaptık, bu bizi mutlu eden bir durum. Atakaş Hatayspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve en ideal bir kadro ile sahaya çıkacağız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz, ancak kadro yapmak biraz zor olacaktır. Umarım en iyi şekilde bu maça hazır olur ve güzel bir sonuç alırız" diye konuştu.

Deplasman yolculuğuna da dikkat çeken Gisdol, "Tabii bazı takımlarda bazı avantajlar oluyor, o da direkt uçuşlar yapabiliyorlar. Biz bağlantı kurarak yani İstanbul'a veya Ankara'ya giderek Hatay'a gitmemiz gerekiyor. Bu sebepten dolayı da biraz yorucu bir yolculuk olacaktır. Ama biz en güçlü şekilde maça hazır olacağız" dedi.

Hatayspor ile oynayacakları karşılaşma sonrası milli araya gireceklerini de dile getiren Gisdol, "Milli takıma gitmeyen oyuncularımıza birkaç gün izin vereceğiz. O izin dönüşü Siltaş Yapı Pendikspor Futbol A.Ş. maçına da aynı şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Ancak muhtemelen bu milli arada bir hazırlık maçı oynamayı da düşünüyoruz. Onu da planlıyoruz. Sezon boyunca o tehlikeden kurtulmak için uğraşmanız gerekebiliyor. Sezonun tamamında tabi puanlar birbirine yakın olduğu için kesinlikle odaklanmamıza devam etmemiz gerekiyor. O ciddiyeti ve o odaklanmayı kaybetmememiz gerekiyor. Ligin son maçına kadar aynı ciddiyetle aynı odaklanma ile devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Taraftarların ilgisinim hem oyuncularını hem de kendisini mutlu ettiğini de söylyen Gisdol, "Taraftarlarımız bizi maçlardan önce çağırıp üçlü çektirdiklerinde ben çok mutlu oluyorum. Onların bize verdiği destek inanılmaz. Bunu her zaman belirttim. Çünkü onların yardımı bizi birbirimize bağlıyor. O ilişkiyi de kurmamız çok önemli ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor"  dedi.