GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-03-2024 18:14

Özlem Maraş: Hedefimiz Atakum'u 'Türkiye'nin Yıldızı' yapmak

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, "Atakum bizim gözbebeğimiz. Herşeyin en iyisini hak ediyor. Atakum'u Türkiye'nin parlayan yıldızlarından biri yapma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz" dedi.

Özlem Maraş: Hedefimiz Atakum'u 'Türkiye'nin Yıldızı' yapmak

AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederken, vatandaşlarla da bir araya geldi. 

Vatandaşlara projelerini anlatan Özlem Maraş, "Atakum bizim gözbebeğimiz. Herşeyin en iyisini hak ediyor. Atakum'u Türkiye'nin parlayan yıldızlarından biri yapma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Aday adaylığı süreci de dahil olmak üzere Atakum'u karış karış gezdik. Gördüğümüz ilgi, alaka ve teveccüh gösteriyor ki; bu seçimde Atakum birilerinin kazanması için değil Atakum'un kazanması için tercihini yapacak" dedi.

ORTAK AKIL ÖNCELİĞİMİZ OLACAK!

 Atakum'un her bölgesinde sevgiyle karşılandıklarını da ifade eden Özlem Maraş, "Atakum'u kucaklıyoruz. Atakumlu hemşehrilerimiz de bizleri kucaklıyor. İnsan zaman zaman gerçekten duygulanıyor. Görüyoruz ki; Atakum bize, biz de Atakum'a çok iyi geldik. Müthiş bir uyum yakaladık. Tarifi mümkün olmayan anılar biriktiriyoruz. Toplumun tüm kesimleri ile temas ediyor, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, ortak aklı da önceliğimize alarak, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderlerimiz ve Atakum'un her kesimi ile temas ediyor ve değerlendirmeler yapıyoruz. Elde ettiğimiz nihai izlenim şu: Atakumlu hemşehrilerimizin umudu her geçen gün artıyor. Onları gördükçe bizim de Atakum'un geleceğine olan inancımız ve umudumuz artıyor. İnşallah, 1 Nisan itibariyle bu güzel ve özel ilçenin geleceği çok parlak olacak. Bu hep birlikte sağlayacağız. Hiçbir Atakumlu hemşehrimiz endişe etmesin. Atakum'u her anlamda yukarıya taşıyacağız. Buna hazırız, kararlıyız" diye konuştu.