GÜNDEM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 14:56   Güncelleme : 21-03-2024 15:34

Özlem Maraş, İYİ Parti'den istifa edenlere AK Parti rozeti taktı

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, ilçenin en az 50 yılını projelendirdiklerini beirterek, "Artık Atakum'un kaybedecek zamanı kalmamıştır. Gerçek belediyecilikle Atakum'u buluşturacağız" dedi. Maraş, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiklerini belirten 45 kişiye AK Parti rozeti de taktı.

Özlem Maraş, İYİ Parti'den istifa edenlere AK Parti rozeti taktı

AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, vatandaşlarla buluşmalarına da devam ediyor. Vatandaşlara projelerini anlatan ve artık Atakum'un kaybedecek zamanının kalmadığını belirten Maraş,  Atakum için çok çalışacaklarını ve Atakum’u gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını dile getirdi.

"Atakum’un sadece 5 yılını değil en az 50 yılını projelendirdik" diyen Özlem Maraş, ortak akılla Atakum'u geliştireceklerini de söyledi. Maraş, "Bunun için gece gündüz demeden çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bu arada Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiklerini belirten 45 kişiye düzenlenen törenle AK Parti rozeti de taktı.