GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-03-2024 17:21

Özlem Maraş: Projelerimiz Atakum'da büyük ilgi görüyor

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, Atakum'a dair yenilikçi projelerin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Maraş, Atakumlular buluşmak için pazar günü gerçekleştirilecek iftar programına tüm vatandaşları davet etti.

Özlem Maraş: Projelerimiz Atakum'da büyük ilgi görüyor

AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, pazar günü düzenleyecekleri ‘Büyük Atakum Buluşması’ ve iftar programı için yaptığı açıklamada, “Tüm hemşehrilerimizi Pazar günü Saat 17:00’de gerçekleştireceğimiz Büyük Atakum Buluşması’na ve devamında hep birlikte iftarlarımızı açmaya davet ediyorum” dedi. 

İftar daveti mesajında  Atakum'da çok verimli  bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Özlem Maraş, "Atakumlu hemşehrilerimizle gönül bağı kurmaya devam ediyoruz. Ramazan Ayı da bereketi ile geldi. Çalışmalarımız da temaslarımız da programlarımız da bereketlendi maşallah. Atakum’u baştan aşağı dolaşıyor ve Atakum’a dair hayallerimizi aktarıyoruz vatandaşlarımıza. Atakum için hazırladığımız projeler ve yenilikçi fikirlerimizle halkımızın desteğini alıyoruz. Bizlere duydukları güven için, gösterdikleri teveccüh için hepsine tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı 24 Mart 2024 Pazar günü Türk-iş camii önünde düzenleyeceğimiz büyük Atakum iftar buluşmasına davet ediyorum” dedi.