ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 01-02-2024 08:12

Polis aracından atlayan kadın hayatını kaybetti

Ankara'da aile içi şiddet konusunda ifadesinin alınması için götürülen kadın, polis aracından atladı. G.A. adlı kadın arkadan gele aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Polis aracından atlayan kadın hayatını kaybetti

Ankara'da meydana gelen olayda, aile içi şiddet konusunda Emniyet Müdürlüü'ne gelen  G.A adlı kadın, ifadesinin alınması için ekip aracıyla polis merkezine götürülmek istendi. Ancak kadın henüz bilinmeyen bir nedenle polis aracından atladı. Bu sırada arkadan gelen aracın çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafıandan konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, “31.01.2024 günü saat 16.00 sıralarında aile içi şiddet konusuyla ilgili müracaatta bulunmak üzere Emniyet Müdürlüğümüz ana giriş giriş kapısına çocuklarıyla beraber gelen bir çift, ifadelerinin alınması amacıyla ilgili ekiplerimiz tarafından polis merkezimize götürülmek üzere iki ayrı ekip aracına bindirilmiştir.
Ekip aracı seyir halindeyken müşteki mağdur G.A. isimli kadın, aracın arka kapısını açarak kendisine aniden yola atmış, bu esnada arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir.Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” denildi.