GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-03-2024 11:22

Samsun AK Parti'den geleneksel iftar buluşması

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından kuruluştan bugüne geleneksel olarak düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Samsun AK Parti'den geleneksel iftar buluşması

Samsun Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen iftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, meclis üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem milletvekilleri, geçmiş dönem il başkanları ve ilçe başkanları, geçmiş dönem belediye başkanları ile kuruluştan bugüne çeşitli kademelerde görev alan teşkilat mensupları katıldı.
  
GÖNÜL SOFRAMIZDA HEP BİRLİKTEYİZ 

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yaptığı konuşmada geleneksel hale getirdikleri iftar programına katılan herkese teşekkür etti, " Kocaman bir aileyiz" dedi.  31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldığını belirten Başkan Köse, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak seçim hazırlıklarına güçlü şekilde devam ettiklerini söyledi. 

Her ilçede sahada olduklarını vurgulayan Başkan Köse, "Milletimiz neredeyse AK Parti oradadır, Cumhur İttifakı oradadır. Biz her zaman milletimiz ile biriz, beraberiz, el ele gönül gönüleyiz. Seçim süreci yaklaşırken saha çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde  hedefimiz büyükşehir ve ilçelerde yine zafer elde etmek. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun sevgisi ve desteğiyle karşılaşıyoruz. Bu büyük destek ve teveccüh sandığa yansıyacaktır.   Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hem Samsun'umuza hem hemşehrilerimize hem de ülkemize çok daha önemli hizmetler kazandırma hedefimiz   doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.