GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-12-2022 13:09   Güncelleme : 24-12-2022 14:50

Samsun basını yasta: Ali Orhan Lazaloğlu vefat etti

Samsun'da ulusal ve yerel basında başarıyla görev yapan, son olarak Antalya'daki Kanal V televizyonunda sabah haber programı sunan duayen gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Samsun basını yasta: Ali Orhan Lazaloğlu vefat etti

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören duayen gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu,  geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti.

Samsun'da ulusal ve yerel basında başarıyla görev yapan, son olarak Antalya'daki Kanal V televizyonunda sabah haber programı sunan Ali Orhan Lazaloğlu'nun vefatı Samsun basın camiasını yasa boğdu. Yarım asıra yakın meslek ilkeleri doğrultusunda gazetecilik yapan  Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti üyesi Ali Orhan Lazaloğlu'nun cenazesi 25 Aralık Pazar günü Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Şenyuva köyünde kılınacak öglen namazının ardından toprağa verilecek.

19 MAYIS GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Bu arada Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Ali Orhan Lazaloğlu'nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Çakır mesajında, "Bir dönem Yönetim kurulumuzda da görev yapmış, cemiyetimiz üyesi Gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşam tarzı da, gazetecilik yapma biçimi de sıradışıydı. Farklı görünmeyi severdi belki ama bizden farklı biri de değildi aslında. İyi gazeteciydi elbette ancak 'Önce insanım' derdi ve buna çok dikkat ederdi. Bir süredir mesleğini Antalya’da sürdürüyordu ama Samsun sevdalısı bir arkadaşımızdı. Antalya’nın sesi Kanal V’de yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği programının masasında Onur Anıtı’muzın sembolü olan haykelciği hiç bir zaman eksik etmiyordu.  Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun."