ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 07-04-2024 15:14

Samsun'da 2 ayrı silahlı saldırı: Biri kardeşini, diğeri eşini vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde 24 saat arayla meydana gelen 2 ayrı silahlı saldırıda biri kardeşini, diğeri de kendisinden boşanmak istemeyen eşini vurdu.

Samsun'da 2 ayrı silahlı saldırı: Biri kardeşini, diğeri eşini vurdu

Samsun'un Bafra ilçesindeki ilk silahlı saldırı Örencik Mahallesi'nde meydana geldi. 48 yaşındaki K.Ş. kardeşi 39 yaşındaki Ö.Ş.'ye arazi tartışması sonucu pompalı tüfekle ateş açtı. Ağır yaralanan Ö.Ş. önce özel hastaneye ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren ağabey ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yine Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda 70 yaşındaki İsmail Y., kendisinden 27 yaş küçük olan ve boşanmak için dava açtığı eşi 43 yaşındaki  Yıldız Y. ile sokak ortasında tartıştı. Ardından İsmail Y. tabancayla önce eşine ateş etti, ardından da aynı silahla kendini vurdu.  Ağır yaralanan Yıldız Y.,  Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, İ.Y. ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.