GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-12-2022 21:31

Samsun'da ahşap kutudaki cesedin sırrı ortaya çıktı

Samsun'da çöp konteynerin yanına bırakılan ve kötü kokular gelmesi üzerine açılan sunta kutudan çıkan erkek cesedin sırrı ortaya çıktı. Tabancayla öldürülen kişinin perde işletme sahibi 29 yaşındaki Ümit Şahin olduğu tespit edildi.

Samsun'da ahşap kutudaki cesedin sırrı ortaya çıktı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi Medrese Sokak üzerindeki çöp konteynerin yanına bırakılan sunta kutudan kötü koku yayılması üzerine vatandaşlar durumu polise bildirildi. Olay yerine gelen ekipler  tarafından açılan kutudan erkek ceset çıktı. Tabancayla öldürüldükten sonra kutu içinde çöp konteynerin yanına bırakılan ceset, otopsi işlemleri için Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Bu arada geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, cesedin 17 gün önce kayıp başvurusu yapılan ve Atakum ilçesinde perde işletmesi sahibi olan 29 yaşındaki Ümit Şahin'e ait olduğununu belirledi. Ümit Şahin'in yanında çalışan ve cinayeti işlediği iddia edilen 29 yaşındaki O.C.K. da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.