GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-04-2024 15:37

Samsun'daki feci kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı

Samsun'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden gurbetçi Zeki Yıldırım'dan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören Orhan Köse de yaşamını yitirdi.

Samsun'daki feci kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı

Samsun'daki kaza Çarşamba ilçesi Beyyenice Mahallesi Ayvacık yolunda 2 gün önce meydana geldi. Avusturya'dan Samsun'a gelen gurbetçilerden 58 yaşındaki Zeki Yıldırım'ın kullandığı W76374Z plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje ardından da beton bariyere çarptı. 

Feci kazada ağır yaralanan sürücü Zeki Yıldırım ve yanındaki arkadaşı 44 yaşındaki Orhan Köse ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Zeki Yıldırım yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yıldırım Çarşamba ilçesi Çavdar Mahallesi'nde toprağa verildi. Hayati tehlikesi olan Orhan Köse ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Köse de bugün kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Köse'nin cenazesinin de yine Çavdar Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.