KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 14-08-2023 16:22   Güncelleme : 14-08-2023 16:35

Samsunlu sanatçı Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu

Siroz ile mücadele eden Samsunlu tiyatro sanatçısı Ufuk Özkan tedavi sürecinin ardından yeni bir dizi ile anlaştı. Ünlü oyuncu, setten ilk kareyi takipçileriyle paylaştı.

Samsunlu sanatçı Ufuk Özkan'ın yeni dizisi belli oldu

"Geniş Aile" dizisinde canlandırdığı "Cevahir" karakteriyle tanınan Ufuk Özkan, geçtiğimiz yıl karaciğer yağlanması nedeniyle 17 kilo zayıfladı.

Ünlü oyuncunun normal kontrolleri sırasında ise ikinci derece siroz olduğu ortaya çıktı. Hemen tedavisine başlanan Özkan'ın karaciğer nakli olması gerektiği açıklandı.

Tedavisi olumlu seyreden Özkan “Organ nakline gerek kalmadı ilaçlarla devam… En kısa zamanda sahalara döneceğim, gülmeye güldürmeye devam…” açıklamasını yapmıştı.

Ufuk Özkan'dan zorlu günler sonrası setten ilk kare - 1SETTEN PAYLAŞTI

Zor günleri atlatan Ufuk Özkan'dan yeni bir paylaşım geldi.

TRT1’de yayınlanan "Benim Güzel Ailem" dizisinin kadrosuna katılan ünlü oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına “Hokus pokus, sürpriz” notunu düştü.

Ufuk Özkan'dan zorlu günler sonrası setten ilk kare - 2

“SEFALAR GETİRDİN”

Erdal Özyağcılar da Ufuk Özkan ile çekildiği fotoğrafı “Ufukcuğum hoşgeldin. Sefalar getirdin” notuyla paylaştı.

UFUK ÖZKAN KİMDİR? 

11 Nisan 1975, Almanya doğumlu, Çerkes asıllı oyuncudur. Annesi Trabzon'un Of, babası ise Samsun'un Tekkeköy ilçesindendir. Almanya'da doğup büyüyen Ufuk Özkan, 12 yaşında ailesi ile birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmiştir. Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur. Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmıştır. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM yapımı olan "Ölümsüz Aşk" dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. 2009-2011 yılları arasında yayımlanan "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterini canlandırmıştır ve bu diziden sonra tanınırlığı daha çok artmıştır. 2005 yılında evlendiği Nazan Güneş'ten 2 Ağustos 2022 tarihinde boşanmıştır. Eren adında bir oğlu vardır. Kardeşi Umut Özkan da kendisi gibi oyuncudur. Ufuk Özkan, 2005 yılında evlendiği Anadolu Ateşi dansçılarından Nazan Güneş ile de geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmıştı.