SPOR
Giriş Tarihi : 29-09-2023 22:48

Samsunspor Antrenörü Emre Bayraktar: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Samsunspor Antrenörü Emnre Albayrak, Gaziantep FK karşısında alınan 2-1'lik yenilgiden dolayı camidan ve taraftardan özür diledi ve "Bugün sahada iyi görüntümüz yoktu" dedi.

Samsunspor Antrenörü Emre Bayraktar: Taraftarımızdan özür diliyoruz

Trendyol Süper Lig'de sahasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup olan Samsunspor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Antrenör Emre Albayrak, Gaziantep FK karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini söyledi ve yenilgiden dolayı camiadan ve taraftarlardan özür diledi. 

Karşılaşma sonrasında değerlendirmede bulunan Samsunspor Antrenörü Emre Albayrak, geçen haftaki Antalyaspor ve bugün oynadıkları maçta birbirinin kopyası goller yediklerini belirterek, "2. gol sonrası takımda kırılganlıklar daha çok artıyor. Bu maçta oyun içinde sistem de değişiklik yaptık. Çift santrafora dönerek rakibimizi zorlamaya çalıştık. 19 şut attık ama 2 tanesi isabetli oldu. Bu konu üzerinde daha çok düşünmemiz gerekir. Oyun iştihamızı artırmak lazım. Daha agrefis oynamamız gerekiyor. Bugün sahada iyi görüntümüz yoktu.  Camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.