SİYASET
Giriş Tarihi : 23-09-2023 23:06

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu, oyun kalitesini överek şaşırttı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0 yenildikleri Antalyaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamayla oyun kalitesini ve taktik planı övmesi herkesi şaşırttı. Eroğlu, "Oyun kalitesindeki yükselişimiz ve fikstür dezavantajımızın bitmesi sevindirici" diyerek taraftara umut dolu sözler sarf etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu, oyun kalitesini överek şaşırttı

Tredyol Süper Lig'de yaptığı 5 maçın 4'ünü kaybeden ve bir puanla ligin dibine demir atan Samsunspor'da taraftarların ileriye dönük endişeleri arttı.

Son Antalyaspor maçında da rakibine 2-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada,
“Sinirlenmemek, kızmamak, üzülmemek imkansız. Bütün hafta rakibe göre çalışıyoruz, analizleri yapıyoruz. O analizlere göre yaptığımız taktik planla 2 net pozisyon yakalayıp kaçırıyoruz. Pozisyon yokken bireysel hatayla acayip bir gol yiyoruz.Ve şöyle bir gerçek var ki;  Süper Lig gibi zorluk derecesi yüksek organizasyonlarda ilk golü yedikten sonra geri dönüş gerçekten çok zor" dedi.

Eroğlu, Antalyaspor maçını değerlendirirken, "Rakip kadar şut atıp, rakip ceza alınında onlar kadar topla buluşup, onların yakaladığından daha net pozisyonlar yakalayıp, puan alamamak çok üzücü" diyerek, "Oyun kalitesindeki yükselişimiz ve fikstür dezavantajımızın bitmesi sevindirici. Taraftarımızdan aldığımızdan güçle oynamayı özledik. Kadro istikrarını da yakın zamanda yakalayacağız. Gaziantep FK maçıyla birlikte yükselişimiz başlayacak” ifadelerini kullandı.