SPOR
Giriş Tarihi : 13-04-2024 22:31

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada, rakiplerinden bir puanı almayı hak ettiklerini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Bir puanı hak ettik

İstanbul deplasmanında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak çok önemli bir puan almayı başaran Samsunspor'da yüzler gülerken, Teknik Direktör  Markus Gisdol, 90 dakika sonunda sahadan bir puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmada kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlara teşekkür eden Teknik Direktör Markus Gisdol, karşılaşmanın ilk 30 dakikasında rakipleri karşısında iyi bir defans  yapamadıklarını, bunun yanı sırada iyi de oynamadıklarını belirterek, "İlk 30 dakikadan sonra oyuna dahil olduk ve iyi bir performans gösterdik. İkinci yarıda daha dengeli bir oyun ortaya koyduk ve sonuçta bir puanı hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi. Gisdol,  rakiplerinin aldıkları sonuca bakmadıklarını da yineledi ve  "Biz kendi işimize bakıyoruz. O yüzden BeşiktaŞ maçından aldığımız puan bizim açımızdan çok önemlidir" ifadelerini kullandı.