SPOR
Giriş Tarihi : 13-10-2023 21:17

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Hedefimiz Süper Lig'de kalmak

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalya'daki hazırlık kampında yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Süper Lig'de kalmak" dedi. Gisdol, taraftarlara da seslendi ve "Oyuncularımız her maçta sahada tüm güçlerini ortaya koyacak. Taraftarımız da bunu sahada fark edecek. Tarafarlarımızın desteğiyle beraber çok güzel maçlar oynayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Hedefimiz Süper Lig'de kalmak

Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor, milli arada hazırlıklarını Antalya'da yeni teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde sürdürüyor. Gisdoli burada  yaptığı açıklamada  Samsunspor'un şuanki lig performansına benzer tecrübelerinin olduğunu belirterek, "Hamburg, Köln ve Hoffenheim gibi takımların hepsi ligde kaldı. Herkes de bunun farkında. Bu sebepten dolayı ben de buraya geldim ve şu anki hedefimiz Süper Lig'de kalmak" dedi.

Göreve başladıktan hemen sonra yüksek tempoda antrenmanların devam ettiğini de dile getiren Gisdol, "Oyuncularımla konuştum. Tümü 'forma' için ellerinden gelenin en iyisini yapıp savaş verecekler. Ben kendilerine tavsiyelerde bulundum. Artık geçmişte olan her şey geride kaldı. Şimdi yapmamız gereken tamamen şu ana odaklanmak. Oyuncularım da şuan bunu yapıyor" ifadelerini kullandı. 

Kamp sonrası Samsun'a dönmeyi sabırsızlıkla beklediğini de dile getiren Gisdol, "Samsun, çok merak ettiğim bir şehir, çok güzel şeyler duydum. Taraftarımız zaten futbolu bilen bir taraftar grubu. Samsun şehir olarak bir futbol şehri. Zaten bu sebeple buraya geldim. Taraftara şunun sözünü verebilirim "yüzde yüzümüzü" vereceğimizi onlar da bilsin. Oyuncularımız da her zaman her maçta sahada "yüzde yüzünü" verecekler. Taraftarımız da bunu sahada fark edecek. Onların desteğiyle beraber çok güzel maçlar oynayacağımıza inanıyorum" dedi.