GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 11:05

Serhat Türkel Atakum’da 'bankamatik' ve 'kaldırım' vaadinde bulundu

Yerel seçimde geri sayım sürerken CHP'nin Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel gençlere bankamatik, mahalle sakinlerine kaldırım vaadinde bulundu. Ardından "Seçim sonrası başkan bizi unutuyor, ulaşamıyoruz" şeklindeki şikayetlere dikkat çekerek, "Ben herkesin ulaşabildiği başkan olacağım" dedi.

Serhat Türkel Atakum’da 'bankamatik' ve 'kaldırım' vaadinde bulundu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için belediye başkan adayları seçmenlerinden çeşitli vaatler üzerinden destek istiyor.  Samsun'un Atakum ilçesinin CHP'li belediye başkan adayı Serhat Türkel de vaat kervanına katılarak  gençlere bankamatik, mahalle sakinlerine  de kaldırım sorununu çözme  sözü verdi.

BANKAMATİKLERİ ÇOĞALTMAK İÇİN GÖRÜŞME YAPACAĞIM
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) İğne Deliği Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen ve 15 farklı bölümden üniversite öğrencisinin katıldığı ’Sansürsüz Masa’ya konuk olan belediye başkan adayı Serhat Türkel,  burada öğrencilere, "Varsa projeniz değerlendiririz" dedi. Ardından da, "İlçemize bankaların gelmesini ve bankamatiklerini çoğaltmaları için görüşmeler yapacağız. Bunun özellikle üniversite öğrencilerimiz için çok önemli olduğunu biliyoruz" diye seslendi.  Türkel, "Seçim sonrası başkan bizi unutuyor, ulaşamıyoruz" şikayetlerine de değinerek, "Ben bu algıyı yıkacağım, herkesin ulaşabildiği ve halkın içinde olan bir başkan olacağım’’ ifadelerini kullandı.

KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPACAK
CHP Atakum Belediye Başkan adayı Serhat Türkel, seçim çalışmaları kapsamında Atatepe Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi. Türkel buradaki konuşmasında, Atakum’un 57 mahallesine eşit hizmet getirileceğini belirterek,"Atatepe Mahallemizdeki sorunları biliyorum. Yeni yolların açılması, çevre düzenlemesi, kaldırım çalışmaları gibi ihtiyaçlar sorun olmaktan çıkacak" diyerek  emekli ve yaşlıların kullanacağı sosyal tesislerin yapılacağı vaadinde de bulundu.