GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-04-2024 12:20   Güncelleme : 05-04-2024 17:45

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan çiçek yerine bağış çağrısı!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda kendisine gönderilecek tebrik çiçekleri yerine ilçede bulunan Terme Arama Kurtarma Derneğine(TAKE) bağışta bulunulmasını istedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'dan çiçek yerine bağış çağrısı!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak oyların yüzde 49.79’u alarak belediye başkanı seçilerek mazbatasını alan Şenol Kul, kutlama için çiçek göndermek yerine bağışta bulunulmasını istedi.

Sosyal medya hesaplarından vatandaşlara çağrıda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Tarafıma tebrik amacıyla çiçek göndermeyi düşünen hemşerilerimden ricamdır. Tebrik çiçeği göndermek yerine Terme Arama Kurtarma Derneği’ne yapacağınız bağışlar daha güzel olacaktır. Nazik düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Çiçeği biz size gönderelim sizler de bağışta bulunun"  dedi. Kul yaptığı açıklamada, “ilçemizde AFAD ile işbirliği yaparak gönüllü arama kurtarma eğitimleri alan ve bu noktada bizlere yangın, sel ve deprem gibi doğal afetlerde destek olacak, arkadaşlarımızın ekipman ihtiyaçlarını karşılaması adına bizlere çiçek göndermek yerine paylaştığımız derneğe ait hesaba bağışta bulunabilirsiniz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl asrın felaketini yaşadık. Deprem gerçeği bu ülkenin değişmez bir parçası. Devlet olarak, buna her zaman hazır olmalıyız ama vatandaşlarımız da buna hazır olmalı. İşte Terme Arama Kurtarma Derneği gibi sivil oluşumların önemi burada ortaya çıkıyor. Bu arkadaşlarımız uzun bir süredir AFAD ile işbirliği halinde arama kurtarma eğitimleri alıyorlar. Bizlerin bu gibi oluşumlara destek vermesi sahip çıkması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kul görevi devraldı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediyesi'nde düzenlenen törenle görevi devraldı. Kul, “Beyaz bir sayfa açarak, tek hedefimiz olan Terme’yi Hak ettiği yere getirme sevdası ile çalışacağız” dedi.

31 Mart’ta düzenlenen seçimlerde Terme Belediye Başkanı seçilen Şenol Kul düzenlenen törenle önceki dönem Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan görevi devraldı. Törende konuşan Kul,  “Ali Başkanımıza Terme'mize verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz birlikte Terme için çalışmaya devam edeceğiz. Bayrağı devrettiğimizde çocuklarımıza ve torunlarımıza onurla, gururla yaşayabilecekleri bir ilçe bırakacağız" dedi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul konuşmasında, “Beyaz bir sayfa açarak, tek hedefimiz olan Terme’yi Hak ettiği yere getirme sevdası ile çalışacağız. Bu gayretle önümüze çıkan her engeli aşacağız. Bizler artık birçok şeyi geride bırakıp, onurla ve gururla yaşayabileceğimiz bir Terme için harekete geçeceğimiz bir dönem başlatıyoruz” şeklinde konuştu.