Özlem Maraş: Bana vereceğiniz oylardan pişman olmayacaksınız

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, "Büyük Atakum Buluşması" mitinginde yaptığı konuşmada, "Size söz veriyorum; Atakum’u güçlendirmek, geleceğini renklendirmek, herkesin ve her kesimin kazanması için bana vereceğiniz oylardan hiçbir zaman asla pişman olmayacaksınız" dedi.

GÜNDEM - 24-03-2024 22:23

Özlem Maraş: Bana vereceğiniz oylardan pişman olmayacaksınız

AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, Cumhuriyet Mahallesi Türk-İş cami yanında düzenlenen "Büyük Atakum Buluşması" mitinginde Atakum'u güçlendirmek için 5 yıl yetki istedi. Atakum'a insan odaklı, insan merkezli ve insana değer veren bir yönetim anlayışıyla hizmet vereceklerini söyleyen Maraş, "Burada tarihe not düşüyorsunuz, bizi coşku ile karşılayarak, bağrına basarak dosta güven veriyorsunuz, rakiplerimizi ürkütüyorsunuz" dedi.

Konuşmasında, 31 Mart günü sıradan bir seçim olmayacağını dile getiren Özlem Maraş, "Ben inanıyorum ki Atakumlu hemşehrilerimiz tercihini  hizmetten, yatırımdan, gelişmeden, büyümeden yana kullanacak. Bir 5 yıl daha kaybetmeyecek" diyerek, göreve geldiklerinde 5 yılda elde edilemeyen  tüm kazanımların telafi edileceğini belirtti. ürkiye Yüzyılı vizyonuyla tüm Türkiye'de gerçekleşen büyümeden, gelişmeden, yatırımlardan Atakum'a düşen payı fazlasıyla alacaklarını ve bu konuda söz verdiğini ifade eden Özlem Maraş, ortaya koydukları projeleri diğer parti adayların idrak bile edemediğini söyledi. Atakum'u  projeleri uygulayarak şaha kaldıracaklarını da belirten Maraş, "Atakum’un mevcut dokusuna zarar vermeden, kimsenin siyaset yapma biçimine ve hayat tarzına müdahale etmeden, daha kaliteli bir sosyal, ekonomik, kültürel ve sanatsal hayatı tesis etmek için hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Biz Atakum’u çok sevdiğimiz gibi inanıyorum ki Atakum da bizi çok sevecek.

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Özlem Maraş, Atakum’da daha renkli, daha sıcak ve daha insani mekânlar inşa etmek için oylara talip olduğunu da vurgulayarak, "Size söz veriyorum; Atakum’u güçlendirmek, geleceğini renklendirmek, herkesin ve her kesimin kazanması için bana vereceğiniz oylardan hiçbir zaman asla pişman olmayacaksınız.  Atakum’u güçlendirmek, kalkındırmak için beş yıl istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. Maraşi daha sonra iftarını coşkulu kalabalık ile birlikte açtı.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TÜİK açıkladı: Samsun'da taşıt sayısı 463 bin 844'e yükseldi

TÜİK açıkladı: Samsun'da taşıt sayısı 463 bin 844'e yükseldi

27-04-2024 - GÜNDEM

Bakan Işıkhan Samsun'da açıkladı: Geçen yıl 464 bin kadın işe yerleştirildi

Bakan Işıkhan Samsun'da açıkladı: Geçen yıl 464 bin kadın işe yerleştirildi

26-04-2024 - GÜNDEM