Samsun Büyükşehir'in ekstrim sporcusu Nisanur, Avrupa ikincisi oldu

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli sporcusu Nisanur Erbil, Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda gümüş madalyanın sahibi oldu.

SPOR - 27-02-2023 12:05

Samsun Büyükşehir'in ekstrim sporcusu Nisanur, Avrupa ikincisi oldu

Estonya’nın başkenti Tallin’de 21-28 Şubat tarihlerinde düzenlenen 2023 Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda ülkemizi genç kadınlar kılıçta temsil eden Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü milli sporcusu Nisanur Erbil gümüş madalya kazandı.  

Kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Nisanur Erbil, bir kez daha 'Samsun'un gururu' oldu.  Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş ise, "Samsun'umuzun kızı, Türkiye'mizin Şampiyonu Büyükşehir Belediyemizin sporcusu Olimpiyat yolcusu Nisanur Erbil kızımızı yürekten kutluyorum. Daha çok yolumuz var. Hedef Olimpiyat" diye konuştu. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'de, "2023 Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda ülkemizi genç kadınlar kılıçta temsil eden Büyükşehir Belediyesi sporcumuz Nisanur Erbil Genç Kadınlar Avrupa ikincisi oldu. Sporcumuzu canıgönülden tebrik ediyorum" dedi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR