Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor Kulübü, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında çıkan olaylarla ilgili 'endişeliyiz' açıklaması yaptı.

SPOR - 18-03-2024 17:07

Samsunspor'dan 'Olaylı maç' açıklaması: Endişe duymaktayız

Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "ün akşam oynanan  Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında çıkan olaylar futbol ailesinin bir üyesi olarak, kulübümüzü de derinden üzmüştür" denildi. 

Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Samsunspor Futbol Kulübü olarak son zamanlarda futboldaki şiddet hadiseleri karşısında oldukça rahatsız olmakla birlikte, ilgili eylemlerde gözlenen artış sebebiyle, Türk futbolunun gelişimi ve marka değeri konusunda endişe duymaktayız. Tüm paydaşlar olarak sükunet ve birlik içerisinde, bu tarz eylemlere müsamaha göstermemeliyiz ve hangi karşılaşma olursa olsun tek bir ortak sesle şiddet içeren tüm eylemlerin karşısında durmalıyız. Türk Futbolunun bileştirici ruhuna ve sportmenlik ile fair-play'e uygun hareket etmek hepimizin görevidir. Bu nedenle, Devletimiz ve Federasyonumuzun dün geceki vahim şiddet hadiseleri karşısında vereceği cezaların ve kararların şimdiden arkasında duracağımızı ve destekçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türk Futbolunun adil, eşit ve temiz kalabilmesi için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz."
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR