Şenol Kul'dan Termelilere 'Oyları bölmeyin' çağrısı

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, tüm siyasi partilerin oylarına talip olduklarını belirterek, seçmenlerin stratejik olarak oy vermelerini istedi. 31 Mart'ta bütün Terme'nin adayı olduğunu belirterek seçmenlere "Oyları bölmeyin" çağrısında bulunan Kul, "Gün Terme'nin geleceği için birlik olma zamanıdır. Gelin bu yolda el ele vererek yürüyelim" dedi.

GÜNDEM - 25-03-2024 10:58

Şenol Kul'dan Termelilere 'Oyları bölmeyin' çağrısı

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında Yenidoğan ve Elmalık Mahallelerindeki evlere çat kapı ziyaretlerde bulundu. 

“OYLARI BÖLMEYELİM,  TERME’DEN REKOR OYLA ÇIKALIM”
Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden ve proje içeriklerini anlatan Şenol Kul, Terme'nin geleceği için artık bir gün bile kaybedilecek zamanın olmadığını söyledi. 31 Mart'ta bütün Termelilerin adayı olduğunu ve "Tüm partilerin oylarına talibim" diyen Şenol Kul, "Bu yüzden oyları bölmeyerek sandıkta AK Parti çatısı altında birleşelim. Çünkü  gün Terme'nin her alanda kalkınması, gelişmesi için birlik olma zamanıdır. Gelin bu yolda el ele vererek yürüyelim" dedi. Terme'yi ileri taşıyacak projelerin gerçekleşmesi için önlerinde çok büyük fırsat olduğuna da dikkat çeken Şenol Kul, belediyelerin merkezi yönetim ile uyum içinde olmasının büyük avantaj teşkil edeceğini belirterek, "Benim hemşehrilerimden isteğim; Terme'yi sevmemiz için binlerce neden varken, bir bahane ile  ilçemizin geleceğini ipotek altına almayalım. O nedenle diyorum ki; inandığımız yolda gelin birlik olalım, Terme'den rekor oyla çıkalım. Böylece şehrimizin değişimi ve gelişimini hızlandıralım" dedi. 

“5 YILLIK BEYAZ SAYFAYI PROJELERLE DOLDURACAĞIZ”
Termeli hemşehrilerine güvendiğini ve inandığını, kendisine de güvenilmesini isteyen Şenol Kul, göreve gelmeleri ile birlikte açacakları 5 yıllık beyaz sayfayı gerçekleştirecekleri projelerle dolduracaklarını da söyledi. Kul, Terme'nin yerel ve bölgesel dinamiklerin farkında olduklarını, bunları ayağa kaldıracak çalışmaların başlatacaklarını da belirterek, "Terme'nin büyük bir sıçrama yaparak üst lige  çıkacağına olan inancım tam" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TÜİK açıkladı: Samsun'da taşıt sayısı 463 bin 844'e yükseldi

TÜİK açıkladı: Samsun'da taşıt sayısı 463 bin 844'e yükseldi

27-04-2024 - GÜNDEM

Bakan Işıkhan Samsun'da açıkladı: Geçen yıl 464 bin kadın işe yerleştirildi

Bakan Işıkhan Samsun'da açıkladı: Geçen yıl 464 bin kadın işe yerleştirildi

26-04-2024 - GÜNDEM