.Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Desteğe, mücadeleye devam, az kaldı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 85 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen 4-2 mağlup ettikleri Pendikspor galibiyetinin çok değerli olduğunu belirterek, " Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun en çok yakışacağı takımlardan biri elbette Samsun kenti ve Samsunspor. Desteğe devam, mücadeleye devam. Az kaldı” dedi.

SPOR - 02-04-2023 01:23

.Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: Desteğe, mücadeleye devam, az kaldı

Samsunspor'un 5. dakikadan itibaren 10 kişi oynamasına rağmen 4-2 mağlup ettikleri Pendikspor maçı sonrasında taraftarlar şehirde konvoy oluşturdu. Adeta şampiyonluk sevinci yaşayan taraftarlar geç saatlere kadar galibiyeti kutladı.

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zorlu karşılaşmadan galip çıktıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Sözlerime teknik heyetimle ve oyuncularımla gurur duyduğumu söyleyerek ve taraftarlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Son dakikalarda, bir kişi eksik ve 3-2 öndeyken, galibiyeti korumak yerine önde baskıyla dördüncü golü arayan takımımla ve teknik heyetimle elbette gurur duyuyorum. Bu galibiyet şampiyonluk yolunda bu sezonun en değerli galibiyeti diyebilirim. Dile kolay. 24 günde 6 maç üst üste kazandık zirveye adımızı yazdırdık. 28. günde 7. maçımıza çıktık ve ligin en güçlü takımlarından biri olan Pendikspor'u hem de 5. dakikada 1 kişi eksik kaldığımız maçta yenmeyi başardık” dedi.

Galibiyeti başkanımız Yüksel Yıldırım ve taraftara armağan ettiklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Alim gibi çok önemli bir oyuncuyu kaybetmek ve 85 dakika bir kişi eksik mücadele etmek inanılmaz zor bir durum. Çok iyi takım savunması yaptık. Top onlarda doğal olarak fazla kaldı ama çok az pozisyon verdik. Maçın ilk devresinin son dakikasında gereksiz bir penaltı olmasaydı bu kadar bunalmazdık. Tüm rakiplerimize karşı ikili üstünlüğümüz var. Hemen ardımızdaki Eyüpspor'dan maç fazlasıyla 10 puan öndeyiz. Oynayacağımız 5 maçın üçü büyük Samsunspor taraftarının önünde. Biz inşallah Samsunspor'a imza atarken verdiğimiz sözü tutup Samsunspor'u layık olduğu klasmana Süper Lig'e taşıyacağız. Zaferi bizlere maddi manevi her desteği veren başkanımıza ve 12. adamımız olan taraftarlarımıza armağan ediyorum. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun en çok yakışacağı takımlardan biri elbette Samsun kenti ve Samsunspor. Desteğe devam, mücadeleye devam. Az kaldı” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

İsmail Uyanık TFF Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

22-04-2024 - SPOR

Markus  Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

Markus Gisdol: Peformanstan memnunum ama skordan değil

20-04-2024 - SPOR