Yusuf Ziya Yılmaz: Kalkınma hamlesi durmadan devam edecek

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Milletimiz 21 yıldır bize güvendi, inandı, yanımızda oldu, yine birlikte başaracağız" dedi.

SİYASET - 28-04-2023 13:35

Yusuf Ziya Yılmaz: Kalkınma hamlesi durmadan devam edecek

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Yusuf  Ziya Yılmaz, AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya geldikten sonra Kavak'ta Beyköy, Seyit Ali, Atayurt, Ladik'te Deliahmetoğlu, Soğanlı, Şıhlı, Karaabdal, Yumaklı, Doğankaş ve Kirazpınar mahallelerinde vatandaş buluşmalarını gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde açıklamalar da bulunan Yılmaz, AK Parti'nin her zaman halkın yanında bulunduğunu, 21 yıllık mücadelenin Türkiye ve millet odaklı olduğunu söyledi.
"Milletimiz 21 yıldır bize güvendi ve inandı " diyen Yılmaz, "Yaşanan tüm sıkıntılar tek tek giderilecek. İnsanımızın hayat kalitesini yükseltiyor, yatırımla, istihdamla, üretimle ülkemizi büyütme çabasına artırarak devam ediyoruz. Rabbim ülkemize başarı hikayeleri yazmasını bu zamana kadar nasip etti.  Büyük bir çaba ve gayret, samimiyet ortada. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni başarı hikayeler yazılacaktır" dedi.

Yılmaz, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapımını sağladığı Kavak Atayurt Şehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezi'ni vatandaşların mutlaka ziyaret etmesini de istedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

Samsunspor TFF'den seçim tarihini erkene almasını talep etti

08-04-2024 - SİYASET

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

Seçim sonuçlarına itiraz süresi başladı

02-04-2024 - SİYASET